Kun ajattelen tuttuja seurustelevia pareja on mieleeni iskostunut huomio, tuntuu siltä että että he eivät edes pidä toisistaan jatkuva nälviminen ja kitiseminen toisilleen on kiusallista ja hämmentävää.

Tarkemmin ajateltuna olen löytänyt  mielestäni vastauksen omaa mieltä häiritsemiin kysymyksiin joihin olen myös toistaiseksi tyytynyt.

Nuorison sosiaaliset taidot ovat täysin kuralla ja näin se on varmaan ollut aina, nuoret etsivät paria fyysisen viehättävyyden perusteella. Monet ajattelevat että onhan vastakkaisen sukupuolen edustaja myös mukava, mutta uskon sen johtuvan siitä että molemmat haluavat jotain toiselta, eivätkä anna toisilleen oikeaa kuvaa itsestään.

Kanssakäymis taitojen puutetta on käytetty hyväksi mainonnassa joka ihannoi kauneutta ja sen tuomaa valtaa, joka taas aiheuttaa oravan pyörän uusille ikäryhmille.

Statusta on helppo korottaa toisen ihmisen siivellä, jotkut haluavat sympatiaa mutta suureksi osaksi se heitetään piruille, joidenkin on vain pakko olla jonkun kanssa jotta tuntee itsensä tärkeäksi.  

Tästä johtuen minun on henkilökohtaisesti vaikea luovuttaa minkäänlaista luottamusta, johtuen että uskon että aina on jokin takaajatus.

Yhteenvetoni on että vilpittömiä parisuhteita ei enää löydy, joka johtuu täysin siitä ettemme osaa kanssakäydä toisten ihmisten kanssa.